top of page
Bed and breakfast
Bed and breakfast

Hotel Bitburg*** 

Hotel Bitburg *** ligt aan de uitvalsweg naar Trier in het plaatsje Bitburg. Het hotel ligt daarom maar ongeveer 20 minuten rijden van Trier.  

 

Het is een groot hotel met veel kamers, dus veel faciliteiten. zoals bv. twee gezellige bars, met een podium waar de korpsen tijdens de feestavonden gebruik van mogen maken. Een groot restaurant waar de diners in buffetvorm gegeven worden. Dus altijd keuze uit meerdere soorten voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Iedereen vindt dus wel een gerecht waar hij/zij net zin in heeft.

Het ontbijtbuffet biedt ook veel keuze uit warme gerechten, zoals uitgebakken spekjes, warme worstjes, eieren, diverse soorten brood en broodjes, div. beleg en kaas, div. yoghurts, muesli, fruit en onbeperkt koffie, thee en melk.   

 

Naast het restaurant heeft het hotel een grote feestzaal en een mooie open air ‘Biergarten’.

Wij organiseren na het diner een feestavond met alle deelnemende korpsen, waar je ook je instrument mag gebruik. Muzikale verbroedering met de Nederlandse en de Vlaamse verenigingen staat voorop.

 

Dit hotel heeft meerdere soorten kamers, 1 persoonskamers, 2 persoonskamers, maar ook, 3 en 4 persoons kamers. Heel geschikt voor de jeugdige muzikanten.

 

De kamers zijn extra ruim en comfortabel. Elke kamer biedt een badkamer met toilet, met douche en haardroger.

Het hotel heeft zijn eigen Biergarten die gezellig is gelegen tussen een paar mooie oude bomen. Bij goed weer is dit één van de blikvangers van het hotel.

13172034_edited.jpg
Picture1.jpg
HOTEL 11.jpg
HOTEL 8.jpg
FotoGalerij.png
bottom of page